Svaštara

Tri horoskopska znaka koji su najveće škrtice

ŠKRTOST je osobina koja većini ide na živce.

Pixabay/UniqueMarfa

Osim toga, može biti neugodno družiti se s osobom koja želi ići na kavu samo ako vi plaćate. Vjerojatno svi poznajemo barem jednu takvu osobu koja je uvijek prisutna kad se jede i pije na tuđi račun, a za to su možda krive zvijezde. U ovim znakovima rađaju se ljudi koji su najveće škrtice.

Jarac

Jarac, veliki financijski planer Zodijaka, često je kriv za titulu najveće škrtice. Ovaj zemljani znak jednostavno obožava imati sve pod kontrolom, a to uključuje i svoj bankovni račun. Jarčevi su nevjerojatno disciplinirani kad je riječ o novcu – svaki trošak pomno se planira, a svaki nepotreban izdatak izbjegava. Jarčevi ne vide škrtost kao manu, već kao vrlinu, jer znaju da će im štedljivost donijeti sigurnost i stabilnost u budućnosti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti, ali kad je riječ o dijeljenju tog luksuza, mogu biti iznenađujuće škrti. Cijene sigurnost i stabilnost pa im je prirodno da čvrsto drže svoj novčanik. Radije će uložiti u kvalitetne stvari za sebe nego riskirati s nepromišljenim troškovima za druge.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj analitičnosti i pažnji prema detaljima, što se očituje i u njihovom pristupu financijama. Jednostavno ne mogu podnijeti rasipanje novca na nebitne stvari. Svaki euro koji Djevica potroši mora imati svrhu i biti dio veće financijske slike. Djevice su stručnjaci u izbjegavanju impulzivnih kupnji i uvijek će pronaći najbolju ponudu ili popust, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh