Svaštara

ASTROLOG PAVEL GLOBA: 3 horoskopska znaka neće znati šta će sa parama u julu

Vreli jul je stigao, a drugi mjesec ljeta obilovaće povoljnim prilikama za lični rast i razvoj, ali i šansama za finansijski uspjeh, posebno za Ovnove, Strijelčeve i Ribe.

Čuveni astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka Zodijaka koji će tokom jula 2024. uživati u izobilju, prosperitetu i povoljnim finansijskim prilikama.

Univerzum će u najvrelijem mjesecu posebno obradovati Ovna, Strijelca i Ribe, a novac može doći i iz neočekivanih izvora.

OVAN
Ovnovi, sreća će biti na vašoj strani – novac će se prosto slivati u vaše džepove! Odjednom će se pred vama otvoriti brojni putevi za zaradu i veće prihode, prenosi Novi.

Možete očekivati da će vam biti vraćeni i neki stari dugovi, te da će vam novac doći i iz neočekivanih izvora. Imaćete mnogo posla u julu, ali ćete odlično plivati u svemu.

Vaši pretpostavljeni znaće da prepoznaju, cijene i nagrade taj trud.

STRIJELAC
Strijelčevi, očekuje vas materijalni uspjeh, za koji ćete biti sami zaslužni.

Tačnije, neke vaše vještine i sposobnosti konačno će vam se isplatiti. Vaša marljivost će biti bogato nagrađena, ali ta nagrada ne mora nužno da dođe u vidu plate, povišice, ili bonusa.

To može da bude i prihod koji dolazi od nekog posla sa strane, nezavisnog projekta, ili vašeg hobija.

Svakako ne treba propustiti šansu da svoj hobi pretvorite u profitabilan posao, ili povremeni način zarade!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh