Svaštara

Utjecaj Mladog Mjeseca u Raku: Ova tri znaka očekuju velike promjene

Mladi Mjesec u znaku Raka uvijek je vrijeme kada je naša srčana energija pojačana i kada se možemo povezati s energijom suosjećanja, ljubavi i oprosta. Venera, planet ljubavi i odnosa, također je aktivna pod ovim mladim Mjesecom, dodajući ionako jake energije usmjerene na srce.

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Otkrit ćemo kako su upravo odnosi najvažnija tema za nas pod ovim julskim mladim Mjesecom. U isto vrijeme događa se poravnanje Siriusa, Sunca i mladog Mjeseca u Raku koji dolazi 5. jula, a evo koja će tri horoskopska znaka osjetiti velike promjene na ljubavnoj razini.

Rak

Kao znak kojim vlada Mjesec, Rak će najviše osjetiti energije mladog Mjeseca u svom znaku. Ovo je vrijeme kada će se Rakovi osjećati posebno povezani sa svojim emocijama i intuitivno će osjetiti što im je potrebno kako bi se osjećali voljenima i sigurnima. Pojačana srčana energija pomoći će Rakovima izraziti ljubav i suosjećanje prema drugima, a odnosi će im cvjetati.

Škorpija

Škorpioni, poznati po svojoj intenzivnoj emocionalnoj prirodi, osjetit će kako im se srčana energija pojačava pod utjecajem ovog mladog Mjeseca. Ova energija će im pomoći da se otvore i pokažu svoju nježniju stranu, što će pozitivno utjecati na njihove odnose. Također će im biti lakše oprostiti i otpustiti povrede iz prošlosti, što će im omogućiti krenuti naprijed s ljubavlju i razumijevanjem.

Ribe

Kao jedan od najosjetljivijih znakova, Ribe će intenzivno osjetiti utjecaj mladog Mjeseca u Raku. Ovo je vrijeme kada će se Ribe osjećati posebno povezane sa svojim srcem i intuicijom. Mogu očekivati dublje emocionalne veze s voljenima, a njihova sposobnost suosjećanja i razumijevanja će biti pojačana. Ova energija će im pomoći da jasno vide svoje emocionalne potrebe i izraze ih na zdrav način, prenosi Radiosarajevo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh