Svaštara

Lavovi, jednim potezom ćete potpuno uzburkati ljubavne strasti

Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju

horoskop - novi

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 7. juli 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrijedni Ovnovi ovu sedmicu bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim kućnim aktivnostima, ili pomoći nekom od ukućana.

Ljubav: Fina priča i pozitivna atmosfera pratiće većinu tipičnih Ovnova tokom ove sedmice na ljubavnom planu. Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom o nekim konkretnim budućim planovima, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Osim umora, nema nagovještaja većih zdravstvenih problema.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sljedeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osjećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumijevanju, opustite se.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Iako pozitivni i motivisani za rad, danas bi ipak trebalo da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Uživajte u svom elementu, moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja. Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako vas intuicija nikada ne vara, ipak ne bi trebalo da suviše brinete zbog nekih zluradih komentara iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Posvetite se sebi i dragoj osobi, na najpozitivniji mogući način. Moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Veoma povoljan dan očekuje Lavove na polju svih planiranih aktivnosti. Nemojte ipak sebi natovariti sprviše obaveza, iskoristite nešto vremena i za odmor.

Ljubav: Vraćanjem u prošlost mogli biste da zakomplikujete vašu ljubavnu situaciju, i dodatno uzburkate strasti.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobro došla da razriješite neke komplikovane stvari vezane za posao.

Ljubav: Bez nagovještaja nekih većih talasanja u odnosu na prethodni dan na vašem ljubavnom moru. Podijelite svoja razmišljanja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije, nema većih upozorenja.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem oko pokretenja nekih novih inicijativa i ideja u sferi poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Vage će imati danas solidne okolnosti da raščiste neke stare dileme i eventualno izglade nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Moguće je da vas angažuju prijatelji koji očekuju vašu nesebičnu pomoć i podršku.

Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana vaša pažnja i razmišljanje budu usmjereni ka osobi iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Sasvim povoljan dan je da Strijelečvi naoružani optimizmom i elanom zablistaju oko svih zacrtanih aktivnosti.

Ljubav: Iskristališite jasno svoje emocije i stavove, obuzdajte za nijansu strastvene porive prije nego što napravite sljedeći korak na vašem ljubanom putu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Proverite detaljno sve informacije oko narednih poduhvata na polju nove poslovne saradnje. Ne zalijećite se sa donošenejm odluka, vrijeme je na vašoj strani.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Povoljan dan je za sve Vodoljie da prije svega iskoordinišu dobro neke poslovne poteze, a i saslušaju korisne primjedbe i sugestije koje im stižu od povjerljivih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: I na polju ljubavih relacija veoma je dobar dan da uživate u nekim zajedničkim aktivnostima ili eventualno inicirate neku interesantnu ideju dragoj osobi, prenosi Hayat.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Upotrijebite svoju maštu i šarm kako biste privukli interesovanje osobe koja vam privlači već neko vrijeme pažnju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh