Svaštara

Ova biljka donosi sreću, a ako u saksiju stavite i ovo, pare će se lijepiti za vas!

Krasula, poznata i kao „Drvo novca“ je popularna biljka za ukrašavanje domova i kancelarija.

Krasula - Stil.kurir.rs

Krasula se smatra simbolom prosperiteta, bogatstva i sreće, a jse da privlači novac i blagostanje u život svog vlasnika.

Ipak, da biste povećali svoje šanse za blagostanje, u posudu stavite nekoliko novčića!

Prema feng šuiju, krasula je jedna od najpoželjnijih biljaka za privlačenje novca i bogatstva. Ova biljka ima zaobljene listove koji nalikuju novčićima, a smatra se da će rast krasule biti uspješniji ako se u saksiju u kojoj raste stavi nekoliko pravih novčića.

Međutim, važno je napomenuti da krasula neće sama po sebi privući novac u vaš život. Biljka može biti simbol vaše namjere da privučete bogatstvo, ali potrebno je uložiti i napore kako bi se ostvarili finansijski ciljevi.

Takođe, važno je voditi brigu o krasuli kako bi ona uspešno rasla i cvjetala. Potrebno joj je pružiti dovoljno svijetla, vode i hranjivih sastojaka kako bi bila zdrava i snažna. Ako se brinete o svojoj krasuli, to može biti podsetnik da je potrebno brinuti se i o svom finansijskom stanju i postaviti temelje za prosperitet i uspjeh, piše krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh