Svaštara

U kojim pozama muškarci naročito uživaju

Postoji nekoliko seks poza u kojima muškarci naročito uživaju. Ukoliko želite obradovati partnera, isprobajte ih jer su ugodne i za žene.

Muškarac i žena - Blogspot.com

Muškarci obožavaju kada je žena gore. Ne moraju se mnogo truditi, a imaju odličan pogled. Ova jednostavna poza je odlična i za one koji nisu toliko iskusni u seksu.

Doggy poza je idealna muškarce koji vole imati više kontrole tokom seksa. Naravno, važno je pitati partnericu odgovara li i njoj ova poza kako bi oboje bili podjednako sretni i zadovoljni.

Leptir je seks poza u kojoj žena treba leći na ćošak kreveta, podići noge u zrak i staviti ih na ramena muškarca, dok on stoji ispred i prodire u nju. Ukoliko je krevet previše nizak, on to može uraditi klečeći. Ako vam i dalje nije udobno, isprobajte ovu pozu na stolu, prenosi Klix.

Lotus poza stavlja naglasak na senzualnosti i ekstremnoj povezanosti. Muškarac treba sjesti na krevet prekriženih nogu, a partnerica treba sjesti njemu u krilo i omotati noge oko njegovog struka tokom seksa.

Sve vrijeme trebate grliti jedno drugo. Stručnjaci navode da lotus poza zahtijeva malo više truda, ali da se rezultat definitivno isplati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh